973 44 85 75 info@carto-art.com

Qui som i què fem

CARTÓ-Artesania i disseny és un taller dedicat, des de fa prop de trenta anys, a l’elaboració de figures de paper maixé i cartó pedra, a més d’altres productes artístics i artesanals que tenen com a base el paper.

Disposem d’un catàleg de més de 130 figures de diferents tipus i característiques (de paret, de sobretaula, mòbils …) elaborades seguint un procés artesanal i tradicional: modelatge de la figura en fang, elaboració del motlle en escaiola, emmotllat amb paper-cartró fet a mà en base a paper reciclat, imprimació de la figura i pintat a mà. Aconseguim així un acabat únic i de qualitat.

Tanmateix fem encàrrecs de característiques molt variades i per a tot tipus de clients: des de figures personalitzades, passant per regals d’empresa i fins a muntatges de grans dimensions per a conegudes firmes de moda.

No dubtis a contactar amb nosaltres, ens agrada resoldre i fer realitat les teves idees.

taller3


Figures personalitzades

Oferim diferents propostes de personalització, des de figures úniques realitzades expressament fins a la personalització d’un ampli ventall de models (oficis, nuvis, nens i joves, grups …) amb detalls característics. És per això que ens podem adaptar a les necessitat i als pressupostos de cada client.

Quefem1


 

Catàleg

En el nostre catàleg podràs trobar-hi més de 130 figures decoratives de temàtica molt variada i de diferents dimensions, des de petites figures amb imant fins a figures a mida real.

Quefem2


Decoració d’espais

Realitzem tot tipus de decoració per a grans espais: Estands per a fires, aparadors, espais infantils, biblioteques.

Quefem3


 

Gegants i capgrossos.

Disposem de diferents models de capgrossos i realitzem gegants i capgrossos per encàrrec, tant per a particulars com per a colles geganteres, grups d’animació, etc.

Fem figures en miniatura de gegants i capgrossos de diferents pobles i ciutats.

També restaurem tot tipus de figures de cartró.

Quefem5


Figures i detalls per a casaments

Pots personalitzar el teu casament: Figures per a parelles, detalls per a tots els assistents, figures de nuvis especialment realitzades per a coronar el pastís.

Quefem4


Clients:

Client6Client5Client4Client3Client2Client1